Popular Posts

Subarashiii Tokyo: Hari Kedua // Harajuku // Shibuya

Read Article →
Rasa unsangkarable betul bila bangun pagi aku berada di negara matahari terbit. Yang selama ini diidam-idamkan. Today was gonna be a very...
Posted by : nana tron
0 Comments

Subarashiii Tokyo: Hari Pertama

Read Article →
"Watashi-wa akan tunggu Nana-chan di Tokyo-desu" -  Yukichi Fukuzawa Penantian selama 14 tahun rupa-rupanya menemui happy...
Posted by : nana tron
0 Comments

JJCM Hatyai

Read Article →
Sawadikaaaaa Hatyai! At last kita telah sampai ke penulisan trip tahun ni. Trip ni terjadi bulan March - lepas keje hari Jumaat teru...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-mainstream Bali: Bebek Tepi Sawah

Read Article →
Helu bebek. Are you there bebek. You better be there! Cos I'm coming!! *bertempiaran lari segala bapak bebek
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali: Berawa Beach Residence

Read Article →
Berawa Beach Residence mendapat 4 rating di booking.com & 4.6 rating di agoda. Takyah susah cari description ini dia -
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali: Canggu

Read Article →
Awas sebut betul-betul. C A N G G U Bukan CAGU je dik. Kalini kat Bali rasa senang betul nak kesana kemari sebab naik Uber &...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Breeze @ The Samaya, Seminyak

Read Article →
Misi membelai jiwa sang suami dijalankan khas dari Breeze @ The Samaya, Seminyak.  Pada mulanya sebelum trip aku dok stadi restoren...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Nusa Penida

Read Article →
Trip ni terjadi time belum menjiwai watak mak anak dua. Anak kedua masih dalam kandungan dalam empat bulan gitu - dah lepas time mabuk. ...
Posted by : nana tron
0 Comments