Popular Posts

JJCM Hatyai

Read Article →
Sawadikaaaaa Hatyai! At last kita telah sampai ke penulisan trip tahun ni. Trip ni terjadi bulan March - lepas keje hari Jumaat teru...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-mainstream Bali: Bebek Tepi Sawah

Read Article →
Helu bebek. Are you there bebek. You better be there! Cos I'm coming!! *bertempiaran lari segala bapak bebek
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali: Berawa Beach Residence

Read Article →
Berawa Beach Residence mendapat 4 rating di booking.com & 4.6 rating di agoda. Takyah susah cari description ini dia -
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali: Canggu

Read Article →
Awas sebut betul-betul. C A N G G U Bukan CAGU je dik. Kalini kat Bali rasa senang betul nak kesana kemari sebab naik Uber &...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Breeze @ The Samaya, Seminyak

Read Article →
Misi membelai jiwa sang suami dijalankan khas dari Breeze @ The Samaya, Seminyak.  Pada mulanya sebelum trip aku dok stadi restoren...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Nusa Penida

Read Article →
Trip ni terjadi time belum menjiwai watak mak anak dua. Anak kedua masih dalam kandungan dalam empat bulan gitu - dah lepas time mabuk. ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Lompat Pulau di Mersing: Day 2

Read Article →
Kiteorang amik pakej dari Pulau Kita - ni boleh check IG derang tentang details, harga & pakej apa yang ada. Apa yang boleh aku cakap, d...
Posted by : nana tron
0 Comments

Lompat Pulau di Mersing: Day 1

Read Article →
*mendarat ke bumi Setelah lama berada di planet Marikh, Nanatron kembali bawak rendang kerang untuk Thanos. Dah Avengers semua ga...
Posted by : nana tron
0 Comments