Popular Posts

Sweet Dreams Are Made of This

Read Article →
Sempena birthday si Nanatron, this is a song tribute to my passion...clear blue sea πŸ’™πŸ’™πŸ’™ dimana aku kena berpantang selama 248 hari dari n...
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Dua // Pulau Kenawa

Read Article →
Opocot komodo! Takyah saspens, Pulau Kenawa takda komodo. Dia sebuah pulau yang korang leh jenjalan dan snorkeling. Time kami pegi n...
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure : Hari Satu // Lombok

Read Article →
Laluan : KL - Lombok (Airasia), Lombok - Labuan Bajo (live onboard phinisi ship) , Labuan Bajo - Lombok (jalan darat - bas, van. ferry), ...
Posted by : nana tron
0 Comments

NANATRON GOES KUWAIT: SEKITAR KUWAIT DI HARI AKHIR

Read Article →
Hari terakhir ! Siang tu sempat lagi jalan-jalan sekitar Kuwait sebab flight ke Manila ialah waktu malam. Banyak juga tempat dapat pergi ...
Posted by : nana tron
0 Comments

NANATRON GOES KUWAIT: Muzium & Rooftop BBQ

Read Article →
bersambung dari  Nanatron Goes Kuwait: Grand Mosque Selepas berkunjung ke Grand Mosque, kami singgah pula Muzium ni (nama apa pun tak...
Posted by : nana tron
0 Comments

Langkawi : Kita Frust !

Read Article →
I think ini the only post aku buat pasal Langkawi sebab...ianya mengecewakan ! Sebagai seorang pencinta pantai tegar, aku frust tengok ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Teaser: Canggu,Bali

Read Article →
Kasik teaser dulu Tulisannya pelan pelan kayuh πŸ’…πŸ»
Posted by : nana tron
0 Comments

Sisi Bali Yang AntiMainstream: Nusa Penida - Teaser

Read Article →
Hello. Baru kembali dari Bali sampai terpaksa extend satu hari kat sana (flight full and overbooked) dan extend satu hari lagi daripada peg...
Posted by : nana tron
0 Comments