Popular Posts

NANATRON GOES KUWAIT: SEKITAR KUWAIT DI HARI AKHIR

Read Article →
Hari terakhir ! Siang tu sempat lagi jalan-jalan sekitar Kuwait sebab flight ke Manila ialah waktu malam. Banyak juga tempat dapat pergi ...
Posted by : nana tron
0 Comments

NANATRON GOES KUWAIT: Muzium & Rooftop BBQ

Read Article →
bersambung dari  Nanatron Goes Kuwait: Grand Mosque Selepas berkunjung ke Grand Mosque, kami singgah pula Muzium ni (nama apa pun tak...
Posted by : nana tron
0 Comments

Langkawi : Kita Frust !

Read Article →
I think ini the only post aku buat pasal Langkawi sebab...ianya mengecewakan ! Sebagai seorang pencinta pantai tegar, aku frust tengok ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Teaser: Canggu,Bali

Read Article →
Kasik teaser dulu Tulisannya pelan pelan kayuh 💅🏻
Posted by : nana tron
0 Comments

Sisi Bali Yang AntiMainstream: Nusa Penida - Teaser

Read Article →
Hello. Baru kembali dari Bali sampai terpaksa extend satu hari kat sana (flight full and overbooked) dan extend satu hari lagi daripada peg...
Posted by : nana tron
0 Comments

EAT DRINK MACET TRIP: What a girl could do in Jakarta

Read Article →
Gegurl sekalian. Kalau mencari trip yang mana makanannya sedap & halal, nak shopping, nak chantek, nak cari pakwe ganteng (hiks) yaa ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Mari Intip Pulau Kapas : II

Read Article →
Skang misi pengintipan sekitar Pulau Kapas. Hah kalau korang nak tahu, seblah Captain Longhouse ni ada campsite yang bersih dan terjaga. N...
Posted by : nana tron
0 Comments

Mari Intip Pulau Kapas: I

Read Article →
Tenggelam kemain lama bila timbul je nak citer pasal pulau. Gahahah. Sementara ingatan masih ada ni aku nak tulis lah. Sebenarnya beb...
Posted by : nana tron
0 Comments