Popular Posts

Un-Mainstream Bali: Canggu

Read Article →
Awas sebut betul-betul. C A N G G U Bukan CAGU je dik. Kalini kat Bali rasa senang betul nak kesana kemari sebab naik Uber &...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Breeze @ The Samaya, Seminyak

Read Article →
Misi membelai jiwa sang suami dijalankan khas dari Breeze @ The Samaya, Seminyak.  Pada mulanya sebelum trip aku dok stadi restoren...
Posted by : nana tron
0 Comments

Un-Mainstream Bali : Nusa Penida

Read Article →
Trip ni terjadi time belum menjiwai watak mak anak dua. Anak kedua masih dalam kandungan dalam empat bulan gitu - dah lepas time mabuk. ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Lompat Pulau di Mersing: Day 2

Read Article →
Kiteorang amik pakej dari Pulau Kita - ni boleh check IG derang tentang details, harga & pakej apa yang ada. Apa yang boleh aku cakap, d...
Posted by : nana tron
0 Comments

Lompat Pulau di Mersing: Day 1

Read Article →
*mendarat ke bumi Setelah lama berada di planet Marikh, Nanatron kembali bawak rendang kerang untuk Thanos. Dah Avengers semua ga...
Posted by : nana tron
0 Comments

HOOREE! CUTI SEKOLAH: Cherating

Read Article →
Balik-balik Cherating, Cherating, Cherating lagik! Apsal enko suka sangat Cherating ek? - pertanyaan haterz Kih!
Posted by : nana tron
0 Comments

HOOREE! CUTI SEKOLAH : JJCM Melaka

Read Article →
Havana Oh Na Na..~ Half of my heart is in Havana Oh Na Na...~ See..? Havana dok panggey nama ai suh mai sana... > . < Tapi ai...
Posted by : nana tron
0 Comments

HOOREE! CUTI SEKOLAH : Aktiviti Favourite Bila Di Melaka

Read Article →
Hello warga makbapak! Tersenyum lebar anak aku bila cuti sekolah seminggu ni sempena Diwali. Maklom lah hazab peperiksaan baru je lepas....
Posted by : nana tron
0 Comments