Popular Posts

Flores Komodo Adventure: Hari Enam // Gili Trawangan

Read Article →
Gili Trawangan = Paradise ? Setujukah anda..?
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Enam // 24 Jam Perjalanan Darat Labuan Bajo - Mataram, Lombok

Read Article →
Route: Labuan Bajo - Sape - Bima - Sumbawa Besar - Mataram
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Lima // Gili Laba

Read Article →
Balik dari Pulau Rinca, kami naik kapal phinisi dan packed semua bebarang sebab kami bertukar naik bot kecil ni dan menuju ke Gili La...
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Lima // Pulau Rinca

Read Article →
Kambektumorow jadi kambeknextuwik. Hahaha progress update tergendala sebab baby dalam perut ni macam-macam hal dia buat sampai mamanya di...
Posted by : nana tron
0 Comments

FLORES KOMODO ADVENTURE: HARI EMPAT // KOMODO NATIONAL PARK // PINK BEACH // LABUAN BAJO

Read Article →
Hari ni kita sampai Komodo National Park !! Tapi sebelum tu rewind balik di pagi hari tu.. Jap nak bagi amaran, ganba masham ahead ! Kot...
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Tiga // Satonda // Moyo

Read Article →
Hari ketiga kita belayar menuju ke Pulau Satonda. Ianya sebuah pulau ada gunung berapi yang kecil dengan tasik air masin di tengah kawahn...
Posted by : nana tron
0 Comments

Sweet Dreams Are Made of This

Read Article →
Sempena birthday si Nanatron, this is a song tribute to my passion...clear blue sea 💙💙💙 dimana aku kena berpantang selama 248 hari dari ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Flores Komodo Adventure: Hari Dua // Pulau Kenawa

Read Article →
Opocot komodo! Takyah saspens, Pulau Kenawa takda komodo. Dia sebuah pulau yang korang leh jenjalan dan snorkeling. Time kami pegi n...
Posted by : nana tron
0 Comments