Popular Posts

Teaser: Canggu,Bali

Read Article →
Kasik teaser dulu Tulisannya pelan pelan kayuh 💅🏻
Posted by : nana tron
0 Comments

Sisi Bali Yang AntiMainstream: Nusa Penida - Teaser

Read Article →
Hello. Baru kembali dari Bali sampai terpaksa extend satu hari kat sana (flight full and overbooked) dan extend satu hari lagi daripada pegi...
Posted by : nana tron
0 Comments

EAT DRINK MACET TRIP: What a girl could do in Jakarta

Read Article →
Gegurl sekalian. Kalau mencari trip yang mana makanannya sedap & halal, nak shopping, nak chantek, nak cari pakwe ganteng (hiks) yaa ...
Posted by : nana tron
0 Comments

Mari Intip Pulau Kapas : II

Read Article →
Skang misi pengintipan sekitar Pulau Kapas. Hah kalau korang nak tahu, seblah Captain Longhouse ni ada campsite yang bersih dan terjaga. N...
Posted by : nana tron
0 Comments

Mari Intip Pulau Kapas: I

Read Article →
Tenggelam kemain lama bila timbul je nak citer pasal pulau. Gahahah. Sementara ingatan masih ada ni aku nak tulis lah. Sebenarnya beb...
Posted by : nana tron
0 Comments

EAT DRINK MACET TRIP: SIX DEGREES BACKPACKERS HOSTEL

Read Article →
Six Degrees Backpackers hostel terletak di Jakarta Tengah dan lokasi agak strategik dengan wisata-wisata di Jakarta dan berdekatan de...
Posted by : nana tron
0 Comments

Eat Drink Macet Trip : JJCM Jakarta

Read Article →
Hello! Bersiaran kita sekali lagi dalam trip JJCM Jakarta. Tetibe datang mood nak cerita pasal makan dan skip cerita Kuwait, Flores, Chi...
Posted by : nana tron
0 Comments

NANATRON GOES KUWAIT: Grand Mosque

Read Article →
                                                    Ayuh kita tour Grand Mosque nak? Jom kita jenjalan down the memory lane yang agak ...
Posted by : nana tron
0 Comments